Alleenstaande Moeders

Home »  Alleenstaande Moeders

Zo leuk kan online daten zijn

Dat online dating via Alleenstaande-Mamas succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

blue_love

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes…allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

rose-165819_640 ” Ik was eigenlijk niet wanhopig op zoek maar dacht dat het geen kwaad kon om me toch maar eens in te schrijven. Het duurde ongeveer twee maanden maar ik ging af en toe eens kijken wie laatst online was. En daar was hij! Bij zijn beschrijving stond enkel: ben een rustig iemand. Ik reageerde: dat zie je ook. Toen vroeg hij of ik wat wou chatten. De eerste week ging het door met chatten en uiteindelijk telefoonnummer uitwisselen. Zo hebben we vier weken gedaan zonder af te spreken. Toen hebben we het er toch op gewaagd en ben ik naar hem gereden. Het was voor beide liefde op het eerste gezicht! Wat via sms ons zo beviel aan elkaar was in het echt ook zo. We zijn verliefder dan ooit. We gaan zeker nog veel afspreken want de klik is er echt. Succes voor alle singles hier! Jullie hartje zal ook nog gevuld worden met liefde.”

 

Alleenstaande Mamas..

Spring naar werkbalk