seksuele energie
and posted in Pikante Verhalen

Mijn gebalde vuisten hangen langs mijn lichaam omlaag. Ik probeer om mijn blik niet neer te slaan maar dat is moeilijk bij iemand die zo fucking intimiderend is als hij. Uiteindelijk wint hij het toch. Omdat hij dit spelletje kán spelen en ik nog maar een beginneling ben. Ik zou het zelf graag anders zien. Willen zeggen dat ik dit vaker heb gedaan en dat ik altijd win, maar ik ben een enorm slechte leugenaar. Mijn stem trilt net zo hard als mijn vingers, en als ik zie hoe zijn mondhoek omhoog gaat weet ik dat het hem ook opgevallen is. ‘Gaat het, schatje?’ Zijn stem klinkt hees, maar spottend. Zijn stem klinkt áltijd spottend als hij in zo’n bui is. We staan tegenover elkaar. De ruimte tussen ons in lijkt te knetteren. Dat is ook altijd zo als we samen zijn. Het is de verwachting. De seksuele energie die er tussen ons in vonkt. Mijn lijf dat hem als een magneet naar zich toe wil trekken maar tegelijk ook af wil stoten omdat hij zo vreselijk zelfgenoegzaam kijkt. Omdat hij het wéét.

Ik wil hem.

Elke keer als ik hem zie reageert mijn lijf meteen. Het begint te trillen, sommige delen worden nat en andere delen worden stijf. Het zweet breekt me uit als hij te dicht in mijn buurt komt, en soms, als hij achter me staat en zachtjes iets in mijn oor fluistert, moet ik me ergens aan vastgrijpen om niet om te vallen, omdat mijn benen van pudding lijken te zijn. Dat doet hij namelijk met me. Hij maakt me zo godvergeten geil dat ik alles voor hem zou doen.

‘Het gaat prima.’

Ik werp hem mijn ijskonijn-blik toe, maar hij prikt er genadeloos doorheen.

‘Je klinkt zo hijgerig. Ik was even bang dat je ook ziek zou worden.’ Het zou kunnen. Ik voel me koortsig en rillerig tegelijk. Hij komt dichterbij en ik kan zijn lichaamswarmte al voelen. ‘En je rilt ook helemaal. Ik denk dat het beter is als je naar bed gaat.’ Hij kijkt me indringend aan en daagt me uit om er tegenin te gaan.
In mijn hoofd ratelt het als een bezetene. Ik zoek naar iets flirterigs dat ik terug kan zeggen, maar de woorden willen niet komen. Misschien maar beter ook, want hij wuift mijn woorden toch meestal weg of lacht erom.

‘Misschien wel. Als jij me nou eens komt instoppen?’

Er flitst iets in zijn ogen. Iets dat ik vaker heb gezien. Interesse die gewekt is. Hij zet de ene stap die nog nodig is om bij me te komen en grijpt mijn pols vast. Ik weet zijn slaapkamer te vinden, Net zo goed als mijn eigen slaapkamer. De hal door. De tweede deur links. De drempel over en pas op voor het wasrekje tegen de muur. Twee stappen naar links en een duw tegen mijn bovenarmen om me op mijn rug op het bed te doen belanden. Ik kan het inmiddels blindelings.
Zijn behendige vingers hebben geen moeite om de knoopjes van mijn blouse een voor een, en tergend langzaam open te maken. Zijn ogen boren zich met een koele blik in de mijne en daarna naar beneden, waar ze mijn borsten bekijken die op en neer gaan onder mijn oppervlakkige ademhaling. Gelukkig heb ik vanochtend een mooie bh aangetrokken.
‘Uitkleden,’ gromt hij hees, en hij laat zichzelf ook op mijn bed zakken terwijl hij zijn eigen trui uittrekt.

Zijn borstkas laat me het water in mijn mond lopen…

Niet voor het eerst vraag ik me af hoeveel uur per week hij in de sportschool doorbrengt om er zo uit te zien. Veel tijd om erover te fantaseren geeft hij me niet, want hij heeft zijn broek inmiddels ook opengedaan en streelt over zijn stijve terwijl hij met zijn andere hand nogal hardhandig een pluk van mijn haar vastgrijpt en mijn hoofd naar beneden dwingt. ‘Ik zei, dat je je moest uitkleden. Je weet wat ik doe als je niet doet wat ik zeg.’ Hij voegt de daad bij het woord en drukt zijn stijve tegen mijn lippen. Hij dwingt ze van elkaar en stoot hard naar binnen, nog steeds met zijn hand stevig in mijn haar. Oh god ja. Zijn ballen kletsen tegen mijn kin en er wellen tranen op in mijn ogen. Niet van verdriet, maar van pure, onvervalste geilheid. Omdat ik dit nodig had. Omdat ik zo ongelooflijk geil ben dat het pijn doet. Omdat ik dit wil. Terwijl hij steeds harder en dieper op en neer gaat in mijn mond, wurm ik mezelf uit de rest van mijn kleding. Ik krijg een scherpe zucht van hem als beloning. Hij kreunt.

Het bevalt hem wat hij ziet…

Ik voel hem nog dikker worden in mijn mond en hij beneemt me letterlijk de adem. Dan, zonder waarschuwing trekt hij zich terug en neemt zijn mond de plaats van zijn stijve in. Zijn tong wringt zich tussen mijn lippen door en hij zoent me. Precies zoals ik het lekker vind. Bazig, ruw en hard. In een oogwenk heeft ook hij zich ontdaan van zijn kleding en staat hij naakt voor me. Zijn erectie staat stijf omhoog, bijna tegen zijn buik aan. Een genot om naar te kijken. Hij duwt me op mijn rug en gooit mijn linkerbeen over zijn schouder. Hij boort zich diep in me. De verbeten trek op zijn gezicht is een van de dingen die me altijd nog geiler maken als ik samen met hem ben. Hij laat mijn blik niet los en als de mijne troebel wordt omdat ik voel dat ik hard op weg naar een orgasme ben, sluit ik mijn ogen. Hij bestraft me meteen met een tik op mijn wang. ‘Wel erbij blijven, hé?’ Hij gaat harder op en neer. Steeds dieper. Zijn handen bespelen als een viool. Hij weet precies welke snaren hij moet aanslaan en wat hij moet doen om ze tot het uiterste te spannen zonder ze te breken. Het balt samen in mijn onderbuik. Hij gooit mijn andere been over zijn schouder. Wurmt zijn vingers tussen onze inmiddels zwetende lichamen in en zoekt met zijn vingers naar het kloppende knopje tussen mijn benen. ‘Bijna!’ gromt hij, en hij bijt in mijn nek. Hard. Zijn duim en wijsvinger rollen mijn clitoris op en neer en hij vult me helemaal op en rekt me uit.

Al mijn zintuigen, die de hele dag op scherp hebben gestaan ontploffen…

Mijn lichaam trekt samen om het zijne heen. Mijn ogen draaien naar achteren en even weet ik niets meer. Niet dat ik lig te schokken in zijn armen, niet dat ik het uitgil van genot, niet dat hij zich kreunend in me leegstort en ook niet dat hij zwaar op me leunt, in een poging om mijn schokkende en pulserende lichaam plat op bed te houden. Ik heb het beste orgasme ooit. Dat zei ik vorige keer ook al, maar nu is het écht zo. Tot de volgende keer dat hij me neukt in elk geval. Ik durf te wedden dat het dan nog beter is. Vijf minuten later zijn we genoeg bijgekomen om elkaar weer aan te kijken. Mijn wangen zijn rood, en ik heb dorst. ‘Dat bedoelde ik niet toen ik zei dat ik ziek was en of je me iets kwam brengen om te zorgen dat ik me beter zou voelen’ zegt hij bestraffend. ‘Ik bedoelde kippensoep of zo.’

Leave your Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar werkbalk