Second Planet

Home »  Second Planet

5 Goede Redenen Om Te Houden Van.. SecondLove!

muchacha

SecondLove Test – wetenschappelijk en leerzaam.

De wetenschappelijke persoonlijkheidstest van be2 vormt de basis van alles wat wij bieden en doen. Dit is de reden waarom de test zo belangrijk is! Onmiddellijk nadat u de test heeft uitgevoerd, ontvangt u een analyse van uw persoonlijkheid en een nauwkeurige beschrijving van uw ideale partner.

SecondLove  Resultaat – hoe een liefdevolle relatie begint.

Aan de hand van het resultaat van de test zoeken wij personen die werkelijk bij u passen.

SecondLove Service – wat SecondLove zo bijzonder maakt.

U ontvangt de resultaten van de test, een beschrijving van uw ideale partner en onze partneraanbevelingen – gratis en vrijblijvend.

muchacha.be

SecondLove – beschermt uw persoonlijke informatie.

Wij werken samen met toonaangevende service providers die zich op één taak concentreren: uw persoonlijke informatie beschermen. Via ons interne mailsysteem kunt u met andere leden communiceren zonder uw persoonlijke informatie prijs te geven. Bovendien bepaalt u zelf wie uw foto wanneer mag zien.

SecondLove werkt – omdat u weet wat u krijgt.

Als u gedurende de looptijd van uw Premiumlidmaatschap met minder dan 10 be2-leden berichten heeft uitgewisseld, zullen wij uw Premiumlidmaatschap net zolang verlengen totdat er 10 contacten tot stand zijn gekomen.

Wij beschouwen het als onze missie, om mensen die bij elkaar passen met elkaar in contact te brengen zodat ze een bevredigende en duurzame relatie kunnen aangaan.   De rondleiding van SecondLove >>> Wij laten u zien hoe SecondLove werkt en hoe u met Secondlove de partner van uw dromen vindt.

Spring naar werkbalk